• Nyheter/Mässor

Då drar vi vidare norrut. Med Peak-Consults Empress X, Vitus Audio integrerade RI-100 på 300 w/ch och inbyggd DAC med 2xDSD, Purist Audio Design's kablage och naturligtvis strömrenaren A/C Extension LE.

En presentation av Empress X finner du under BILDER.

Väl mött i Umeå 18-19 november


 

Bilden är från uppställningen i Jönköping. Färgkombinationen vinner i längden! Bilden är från uppställningen i Jönköping. Färgkombinationen vinner i längden!

Då rullar vi vidare och kör en demo med Empress X hos Hifi-Stället i Göteborg fredag/lördag 28/29 april.
Vi laddar som vanligt på med Vitus integrerade RI-100 med inbyggd DAC/DSD. Purist Audio Design's A/C Extension LE kommer att hjälpa till att mata på strömmen!

Väl mött önskar
Radiohandlar'n och Kenneth

Demodagar hos Balance i Jönköping 31/3 - 1/4

Balance blir först ut med att visa nya Empress X. Vi var nere hos Peak-Consult i höstas och fick ett smakprov de nya delningsfiltrena som numera tillverkas 'in-house'. Vi var mäkta imponerade,.....öppnare, klarare och mer dynamiska än föregångaren.

De kommer i ask med inlägg av akryl, valnöt med inlägg av akryl eller helt i akryl.

Vi kommer att köra på Vitus integrerade RI-100 med inbyggd DAC/DSD och matar på med kablage från Purist Audio Design och naturligtvis med den nya rosade strömrenaren 'Extension LE'

Väl mött önskar 
Ingemar och Kenneth
 Impresa hörlurskablar

finns nu i lager för Sennheiser HD800 och Audeze. Båda med 4-pin XLR.
 
 

En nyhet! Ett passivt nätfilter från Purist Audio Design. Det har i de tester vi gjort hittills fungerat galet bra.
Detaljer, tysthet, svärta och dynamik.  

En 'Trifield Meter' är ett alldeles förträffligt instrument att mäta magnetiska strålningar i vår miljö, och från våra apparater..... 

2014-09-01

Det blir ingen Arken-mässa för oss i år. Istället kör vi direkt efter en Sverige-turné med Jim Aud, Purist Audio Design för att introducera hans nya  Luminist Revision

24/9        Akkelis Audio, Göteborg
25/9        Balance, Jönköping
26/9        Dennis Brunby, Kalmar
27/9        ett quick-stop hos Vinylbutiken på lördag em och lite sightseeing i kungliga huvudstaden
30/9        RC Ljud & Bild, Umeå

Detaljer finns/kommer att finnas på resp. återförsäljares hemsida.

Luminist Revision har blivit mycket väl mottagen. En av mina butiker som efter mer än 25 år med Purist Audio Design, och som jag har mycket stort förtroende för, säger om Musaeus Luminist Rev.:

"den stora kabelns kunskap till den lilla pengen, här har Jim Aud verkligen bjudit på sig själv. Det stora genombrottet för PAD!!! Övertoner och mognad, en enorm separation och ärligt fundament i varje instrument. Andningen och efterklangen i lokalen, det är där vi blir supertända."

Mer om Luminist Rev. på Purist Audio Designs hemsida